8 Mayıs 2008 Perşembe

Play Outside!

Youtube'u oyun haline getirip kapatanlar sağolsun, diğer video sitelerini keşfetme sürecindeyim bu aralar. Aman yükleyeyim, yok bunun embaded kodu nerede derken bir kaç gün öncesinde eklemek istediğim videolar gecikebiliyor. Bu da onlardan biri.

Reklam, Doom tarzında bir oyunla başlıyor ve vermek istediği mesajla sonlanıyor.



Bizim zamanımızda diyeceğim (gülme, hakkaten öyle!) inşaatlardan çıkmaz, topu elimizden bırakmaz,sokaklarda sürter eve öyle girerdik. Çocuktuk..ve çocukluğumuzu yaşardık..Şimdi ise ne bir çocuk kahkası ne de top sesi duyuyoruz..Neymiş, bu zamanın çocukları zehir gibiymiş, çünkü bilgisayarlarla büyüyorlarmış. Kabul etmiyorum arkadaşım. Önce çocuk olsunlar, sonra çok bilmişlik zamanları zaten gelecek..diyerek, reklamı destekliyorum. Evet.

We are in a \'Doom\' like video game. Wee see through the eyes of the player who after the start runs after a very fast-footed enemy. Running along a corridor, climbing up some stairs the player stops to get his breath back. He now comes to some more stairs but decides not to climb them. He\'s tired out and looks at his belly. We now realize he\'s an obese child.

via

Hiç yorum yok:

Add to Technorati Favorites