5 Haziran 2008 Perşembe

Ubisoft: Muamma bekleyiş/ The unknown expectancy.



Yaklaşık bir yıldır devamı için geliştirilmekte olduğu söylenen, renklerinden tut, oyundaki canlılara kadar en ince ayrıntının düşünüldüğü Ubisoft'ın yaptığı 'Beyond good and Evil''ı hatırlar mısın bilmem. Şimdi bile koşa koşa almak istediğim bir oyundur, tekrar tekrar oynanabilir.
Gelelim yukarıda resmini gördüğün, gerçek mi oyun mu anlamakta zorluk çektiğim grafiklere sahip domuza. (Domuzcuk derim genelde ben bu canlıya ama görünürde hiçte cukluk bir hayvan olmamış) Efenim, Ubisoft'un çıkaracağı,- yönetmenliğini Michel Ancel 'in yaptığı- henüz ismi lanse edilmeyen bir oyunun teaser'ı bu. Çok büyük ihtimalle beyond good and evil'ın devamı olduğu söyleniyor ama hep birlikte takip edersek göreceğiz.

Rumors surrounding the project suggest that it’s for the sequel to Michel Ancel’s 2003 critically acclaimed Beyond Good and Evil. What’s even more interesting is that the whole clip according to Ubisoft CEO Yves Guillemot was made using the project’s in-game engine. Made by Ubisoft again:) Watch the game's teaser here.

Hiç yorum yok:

Add to Technorati Favorites