10 Haziran 2008 Salı

Kristal Elma Adayları!


Efenim, yeni bir iyi fikir, yeni bir çalışma alanı ile copilot görevini kendi kendime üstlenerek karşındayım. Şimdi durum şu; İyifikir bey rahat duramamış, herkese faydalı olabilecek bir uygulamayı tam ortamıza bırakıvermiştir. Yanına Elma+Alt+Shift'i de alarak yola çıktıkları site hakkındaki açıklamayı aynen taze açtığı sitesinden kopyala yapıştır yapıyorum.

"Bu sene 20.si düzenlenen Kristal Elma Ödülleri'nde yarışacak çalışmaların sergilenebilmesi açısından İyi Fikir! ve Elma+Alt+Shift tarafından ortak açılmış, her sene güncellenerek yarışacak adayların künyeleriyle arz'ı endam etmelerini amaçlayan bir mekan.
Kristal Elma ve Reklamcılar Derneği ile hiçbir organik yada inorganik bağı yoktur, tamamen paylaşım amaçlıdır. Maksat kazanan kazanmayan her işin görülebilmesidir."

Ve diyorum ki çok doğru; Bugüne kadar hep Kristalde kazanan işleri gördük ama büyük ajanslar hangi işlerle katıldı, ne gibi çalışmalar çıkardılar hiç bilemiyoruz, kimsenin de haberi olmadan ancak kazananları alkışlıyoruz. Ben şahsen ajansım olarak Grey'in Kristal'e katılmış her bir işini sergiliyor olmaktan da öncelikli olarak gurur duyarım. Sen de aynı duyguları paylaşıyorsan; Kristalelma Adayları'na yardımcı ve destek olabilirsen çok mutlu, gülen bir kız olacağım:)

Şimdiden teşekkürler!


Hiç yorum yok:

Add to Technorati Favorites