11 Haziran 2008 Çarşamba

S-C-A-D shorts


Scadshorts; Dandy Dwarves tarafından, Savannah Sanat ve Tasarım Üniversitesi'nin projesi olarak geliştirilmiş, ödüllü bir yarışma aslında. Medicat'in Creobic
köşesini biliyorsundur. Her ay farklı resimler çıkar ve sen başlığını yazarsın, ay sonu da t-shirt, kitap vs. kazanan açıklanır. Scadshorts biraz daha farklı olarak, her ay kısa filmler ekliyor ve işin zor tarafı sen sadece başlık değil "S -C-A-D" harfleriyle başlayan uyumlu, 4 kelimelik bir başlık bulmaya çalışıyorsun. Ve ay sonunda başarılı olursan seni bir Ipod Touch bekliyor. Daha ayrıntılı bilgiye şuradan ulaşabilirsin. Yukarıda gördüğün gülen kalem ise son eklenilen bu ayın işi. Kendisi burada, yapım aşaması da te orada durmakta.

SCADshorts is a creative project developed by the Dandy Dwarves and commissioned by the Savannah College of Art and Design. At the beginning of each month a different SCADshorts video is released and it’s up to you to create a fitting, descriptive, and creative S-C-A-D title. For example: “Semi Clothed Angry Doorman” or “Superman Cleans Another Delorean” All you need to do for more info is to check out here and see how to play. Also, if you want to watch the last short; the smiley face pencil and its glarious birth let me take you here /behind the scenes.

Hiç yorum yok:

Add to Technorati Favorites