28 Temmuz 2008 Pazartesi

Pixar's Up!



Aylardır canım nişanlımın "Bişi geliyor, bak Pixar'dan böyle Up mı ya da ona benzer bir şey ama yeni filmiymiş" haberlerinden sonra çok merak ettiğim ama bir türlü denk gelemediğim, ilk kez dün gösterilmiş olan yeni Pixar filmi, Up! Anlaşılan o ki Pixar eşsiz performansına tam gaz devam ediyor. ( -Bu arada sabahtan beri tek gayem bu filmi bulmak oldu, herkes bir Yutup tutturmuş gidiyor, eğer ki daha uzun bir versiyonuna denk gelirsen lütfen haberleşelim:)-

2009 Mayıs'ında izleyeceğimiz Up filminin ne ve nasıl oldouğunu tam kavrayabilmiş değilim. Ve fakat sinopsisine (ki Pixar'ın 2012'ye kadar nelerin peşinde olunduğunu da takip edebilirsin) bakacak olursan biraz bilgi edinebilirsin. Tek başına da olsa, Walt Disney ile bir araya da gelse her zaman en iyisini çıkaran Pixar filmini sabırsızlıkla bekliyorum. Ama önce kesinlikle..Waaaallll-Eee!

Check out the preview clip of Pixar's new masterpiece "UP". And in case you’re wondering what ‘UP’ is all about, check out the film’s synopsis, along with the synopsis for every other upcoming Pixar movie, all the way through 2012! But still, i'm looking forward for Waaaaalll-Eeee first! : )

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Pixar delisi biri için mükemmel bir haber

teşekkürler

Add to Technorati Favorites