13 Mart 2008 Perşembe

Sinema Çocuk Yayında!



Çocukların interneti yoğun bir şekilde bilgi edinmek ve eğlenmek için kullandığı günümüzde, Sodamedya Interactive, çocuklara özel, eğlenceli, kaliteli ve güncel sinema sitesi “www.sinemacocuk.com”u açtı. Türkçe içerikli çocuklara özel ilk sinema sitesi olan Sinemaçocuk, çocukların internette eğlenmelerini ve vakit geçirmelerini sağlayacak yeni bir platform oluşturmayı amaçlıyor. Site sayesinde çocuklar sinema dünyasına yönelik aradıkları her türlü bilgiye tek bir kaynaktan ulaşabilecekler. Ayrıca, yaşıtlarıyla haberleşebilecekleri bir iletişim ortamı içinde güncel sinema ve eğlence haberleri hakkında görüşlerini belirtecekler.

Geniş animasyon ve çocuk filmleri arşivi

“Sinemaçocuk.com”da; çocuklara özel yeni film tanıtımları, film seansları, animasyon ve çocuk filmleri geniş arşivi, güncel haberler, fragmanlar, oyunlar, yazılar, karakterler, kişiler, foto galeriler bölümleri yer alıyor. Ayrıca ödüllü anketler ve bilgi yarışmaları ile çocukların ilgisini çekecek hediye alternatifleri sunuluyor.

Çocuklar arasında interaktif bir iletişim ortamı oluşturmayı amaçlayan sitede kişisel üye sayfaları, profil, mesajlar ve içerik gönder gibi bölümler de bulunuyor. Böylece Sinemaçocuk üyeleri hem siteden görüşlerini yansıtabiliyor hem de birbirleriyle iletişime geçebiliyorlar.

via

Hiç yorum yok:

Add to Technorati Favorites